Huur een auto bij Rent Point

Wilt u een auto huren of gewoon eens met ons praten over de huurmogelijkheden? Neem dan contact op met Rent Point van Business Lease.

Elektrisch rijden?

Maak vrijblijvend kennis met de elektrische auto van Business Lease. Test nu zelf onze elektrische auto.

Laatste Nieuws

Ga naar nieuwsarchief
23-04-2014

Meer duidelijkheid maximumsnelheid Nederlandse snelwegen

Vandaag heeft Minister Schultz-Verhagen in een brief aan de Tweede Kamer aangegeven dat ze wil zorgen voor meer duidelijkheid over de maximumsnelheid op de Nederlandse snelwegen.

08-04-2014

Business Lease tekent samenwerkingsovereenkomst met Mitsubishi Motor Sales Nederland

Mitsubishi Motor Sales Nederland B.V en Business Lease Nederland B.V. hebben op 31 maart 2014 een nieuwe samenwerking in de vorm van een leaselabel gelanceerd. Onder het label Mobiel+ Leasing zal Business Lease de leaseactiviteiten voor Mitsubishi Motors in Nederland uitvoeren. Mitsubishi Motors wordt hiermee, naast Hyundai, Mazda en Chevrolet, de vierde captive partner van Business Lease Nederland. 

Business Lease onderscheidt zich door het leveren van partnerschap en aandacht. Per slot van rekening levert elke leasemaatschappij dezelfde auto. Het gaat dan ook niet alleen om de auto maar om de aandacht en de kwaliteit van de dienstverlening. Onze pay-off luidt dan ook: same cars, better care. De auto’s zijn overal het zelfde, maar aandacht voor u en uw wagen(park); daarvoor moet u bij Business Lease zijn!

 
 
Privacy | Disclaimer | BusinessLease.com
©2014 Business Lease Nederland B.V. statutair gevestigd te Utrecht, Handelsregister nr. 30093244 Utrecht.

Mijn Business Lease

Informatie icoontje
Sluit knop van de div Email link: info@businesslease.nl