Menu Doorzoek deze website

Uw mening over onze dienstverlening

Uw mening is belangrijk. Het helpt ons bij het optimaliseren van onze dienstverlening.

Geef ons uw mening

Some description

Business Lease: Same Cars, Better Care

Onze dienstverlening onderscheidt zich door het leveren van partnerschap en aandacht. Ten slotte levert elke leasemaatschappij dezelfde auto’s, maar maken service, kwaliteit en de mensen het verschil. Daar ligt onze kracht. Daarom is het voor Business Lease belangrijk om te weten wat klanten en berijders van onze dienstverlening vinden. Alleen op deze manier kunnen we kwaliteit waarborgen en verbeteren om zo Best Care te leveren.

Hoe meten we onze dienstverlening?

Voor het meten van klanttevredenheid werkt Business Lease samen met het onafhankelijke onderzoeksbureau Feeddex. Via online enquêtes nodigen wij zowel wagenparkbeheerders als berijders uit hun mening te geven over onze dienstverlening. Wagenparkbeheerders vragen wij één keer per jaar naar hun mening over onze dienstverlening. Berijders ontvangen steekproefsgewijs een uitnodiging om mee te doen aan het onderzoek. Dit gebeurt vaak na bijvoorbeeld een reparatie of na een bandenwissel

Wat doen wij met de uitkomsten van het onderzoek?

Het onderzoek geeft Business Lease een beeld van hoe klanten onze dienstverlening ervaren. Daarnaast geeft het inzicht in onze sterke en verbeterpunten die we gebruiken om onze service voor u verder te optimaliseren.