Menu Doorzoek deze website

Service voor u

Schade

Some description

Misschien heeft u een dringende vraag over de schadeafhandeling die niet op deze website wordt beantwoord. Wij staan voor u klaar! Dus neem gerust contact met ons op met al uw vragen.

030 698 57 06

Let op: Specifiek met uw werkgever gemaakte afspraken kunnen een uitzondering of aanvulling vormen op de informatie op onze website. 

 

Mijn auto heeft ruitschade

Hoe kunnen we u helpen?

Er zit een ster in mijn voorruit

Ik lease

Heeft u ruitschade, maak dan zo snel mogelijk online een afspraak voor het repareren van uw voorruit, of bel EuroCover (+31 (0)30 698 5888).

https://www.kwik-fit.nl/autoruitenundefinedundefined

Om te voorkomen dat vuil in de beschadiging komt waardoor mogelijk de hele voorruit vervangen moet worden, raden wij u aan om de beschadiging zo goed mogelijk af te dekken. Dit kunt u doen met de speciale sticker in de chauffeursset.

Er zit een barst in mijn voorruit

Ik lease

Heeft u ruitschade, maak dan zo snel mogelijk online een afspraak voor het repareren van uw voorruit, of bel EuroCover (+31 (0)30 698 5888).

 

undefinedundefined       undefined

Mijn voorruit is verbrijzeld

Ik lease

U heeft direct hulp nodig. Neem contact op met de ondersteuning van Business Lease via het telefoonnummer: +31 (0)30 6985888. In overleg bepalen we welke stappen moeten worden genomen.

Ik ben het slachtoffer van diefstal

Hoe kunnen we u helpen?

Mijn kentekenplaat is gestolen

Ik lease

Elke diefstal moet zo snel mogelijk worden gemeld bij de politie en bij de afdeling Schade en verzekeringen van Business Lease (binnen 24 uur) via telefoonnummer +31 (0)30 698 5706.

Mijn auto is gestolen

Ik lease

Elke diefstal moet zo snel mogelijk worden gemeld bij de politie en bij de afdeling Schade en Verzekeringen van Business Lease (binnen 24 uur) via telefoonnummer +31 (0)30 698 5706.

Mijn bagage en/of auto-uitrusting zijn uit de auto gestolen

Ik lease

Elke diefstal moet zo snel mogelijk worden gemeld bij de politie en bij de afdeling Schade en Verzekeringen van Business Lease (binnen 24 uur) via telefoonnummer +31 (0)30 698 5706

Mijn auto heeft schade

Hoe kunnen we u helpen?

Er is een andere partij bij betrokken

Ik lease

Heeft u autoschade, meld dit dan zo snel mogelijk (uiterlijk de volgende werkdag) via onze website: hier of bel onze afdeling Schade en Verzekeringen +31 (0)30 698 5706. Vul ook altijd een Europees aanrijdingsformulier in (voor- en achterkant).

Heeft uw auto schade opgelopen door een onbekende auto of is de schade veroorzaakt door inbraak of vandalisme, meld dit dan ook bij de politie (dit kunt u doen op www.politie.nl). Is de schade veroorzaakt door een onbekend voertuig, dan bestaat er de mogelijkheid dit via het Waarborgfonds Motorverkeer te claimen. De voorwaarden kunt u terugvinden op www.wbf.nl.

U kunt niet meer verder rijden?

Om te zorgen dat u wel mobiel blijft, kunt u contact opnemen met Business Lease via het telefoonnummer: +31 (0)30 698 58 88.

Ik ben de enige betrokken partij

Ik lease

Heeft u autoschade, meld dit dan zo snel mogelijk (uiterlijk de volgende werkdag) op onze website of bel onze schadeafdeling.


U kunt niet meer verder rijden?

Om te zorgen dat u wel mobiel blijft, kunt u contact opnemen met Business Lease via het telefoonnummer: +31 (0)30 6985888.

Ik wil een schadeformulier downloaden

Download hier uw schadeformulier
Download hier het schadeformulier in het Engels
Download hier het schadeformulier in het Duits
Download hier het schadeformulier in het Frans

Ik wil schadekosten declareren

download het declaratieformulier

Ik heb autopech

U heeft direct hulp nodig. U kunt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar rekenen op de ondersteuning van Business Lease. Neem contact op met onze pechhulpdienst Eurocover via het telefoonnummer: +31 (0) 30 698 58 88. Lees hier ook de voorwaarden van de Eurocover hulpdienst

SchadeApp

Altijd en gemakkelijk een schadeformulier bij de hand hebben. via onderstaande linkjes kunt u snel en gemakkelijk online schade melden of de schadeapp downloaden

Mobiel schademelden

SchadeApp

 

Ik heb letselschade veroorzaakt door een ander

Heeft u een ongeval gehad waar u letsel heeft opgelopen wat veroorzaakt is door een ander? Dan krijgt u ongewild met allerlei regelzaken te maken. Dan is het fijn als een expert u kan helpen. Expertisebureau Letselschade.com is een bureau waar wij veel mee werken. Wilt u een schade melden? Meld uw schade dan online via http://letselschade.com/service/online-aanmelden/ of bel met telefoonnummer (078) 644 34 40.