Menu Doorzoek deze website

Blue Care

Verantwoordelijkheid heeft een naam

We kunnen makkelijk zeggen dat we ons maatschappelijk verantwoord ondernemerschap serieus nemen. Belangrijker is het om ernaar te handelen. En dat doen we. Dat ervaart u door de drie elementen van onze filosofie:

Let's care together

Wij geloven sterk in betrokkenheid.

Ja, we denken groen, maar dat is niet voldoende. Daarom zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om concrete acties en lokale projecten te ondersteunen.

Wij geloven in doen.

Waarom goede doelen?

Samenwerken is essentieel voor creëren van een goede toekomst voor iedereen. Wij steunen initiatieven als het gaat om veiligheid en mobiliteit, waarbij de mens altijd centraal staat.

Onze acties:

Spieren voor Spieren

Business Lease staat midden in de maatschappij en met de missie, Same Cars, Better Care, wordt niet alleen invulling gegeven aan het verzorgen van mobiliteit voor onze klanten en aan het verlenen van de best mogelijke service en kwaliteit. Care gaat voor ons verder. De omgeving waarin we leven, de mensen die met elkaar de samenleving vormen, onze medewerkers, onze klanten en leveranciers zijn voor Business Lease een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering. Maatschappij Verantwoordelijk Ondernemen is voor Business Lease dan ook geen opgave maar een vanzelfsprekendheid.

Voor Business Lease Nederland is het dan ook een logische keuze om zich te verbinden aan een goed doel: Stichting Spieren voor Spieren. Zij zetten zich actief in om kinderen met een spierziekte, dat zijn er ongeveer 20.000, een betere toekomst te geven. Spieren voor Spieren roept mensen met gezonde spieren op om in actie te komen voor de kinderen met een spierziekte.

Wilt u meer weten over de Stichting Spieren voor Spieren en hoe u kunt bijdragen? Kijk dan op www.spierenvoorspieren.nl