Menu Doorzoek deze website

Blue Care

Verantwoordelijkheid heeft een naam

We kunnen makkelijk zeggen dat we ons maatschappelijk verantwoord ondernemerschap serieus nemen. Belangrijker is het om ernaar te handelen. En dat doen we. Dat ervaart u door de drie elementen van onze filosofie:

Duurzaamheid

Mensen maken het verschil. Alle mensen. Niet alleen op het werk, maar ook in hun directe of indirecte omgeving. Die omgeving moet veilig en gezond zijn. Business Lease helpt hierbij door de ondersteuning van verschillende initiatieven.

100% CO2-neutraal

Mensen zijn zich steeds meer bewust van hun omgeving en het klimaat. Ook wij vinden dit belangrijk. Business Lease compenseert daarom al haar CO2-uitstoot en is trots op zijn Gold Standard-label: Het toonaangevende duurzaamheidslabel voor CO2-reductieprojecten. U kunt er zeker van zijn: Business Lease is een 100% CO2-neutraal bedrijf.

Veilige werkomstandigheden

Onze medewerkers verdienen de best mogelijke, veilige en gezonde werkomstandigheden. Training, goede werkruimtes en ontwikkeling maken hier deel van uit.

Investering in duurzaamheidsprojecten

Business Lease ondersteunt duurzaamheidsprojecten. Onze selectiecriteria: wij ondersteunen kwalitatieve en concrete projecten, waarbij we zicht hebben op de ontwikkeling. Een mooi voorbeeld is de Cookstove: een investeringsproject in Kenia.

Onze acties:

Cookstove

De Cookstove, een speciale houtoven,  wordt ontwikkeld en verspreid in Kenia. Het vervangt traditioneel koken op open vuur. Door gebruik van de Cookstove is er minder hout nodig en dat draagt bij aan een aanzienlijke verlaging van CO2-uitstoot. De resultaten zijn mooi: 80% minder rook, schonere lucht, minder gezondheidsproblemen, sneller koken en lokale werkvoorziening.

Some description

Veiligheid voor berijders

Wij doen er alles aan doen om de veiligheid van en voor onze berijders te verbeteren. Om de veiligheid te waarborgen zetten we diverse middelen in zoals: E-learning en trainingen Het Nieuwe Rijden.