Menu Doorzoek deze website

Blue Care

Verantwoordelijkheid heeft een naam

We kunnen makkelijk zeggen dat we ons maatschappelijk verantwoord ondernemerschap serieus nemen. Belangrijker is het om ernaar te handelen. En dat doen we. Dat ervaart u door de drie elementen van onze filosofie:

Totale mobiliteitskosten

Om uw totale mobiliteitskosten te beheren richten wij ons op directe en indirecte kosten Wij geven u duidelijk inzicht in alle aspecten van deze kosten, van bedrijfs- tot aan berijdersniveau.Hierbij kijken we ook naar de uitstoot van CO2 en de gevolgen daarvan voor de totale kosten. Onze analyse vertalen we naar uw specifieke situatie. Met als doel u een passend advies te geven over het beheersen en verlagen van uw mobiliteitskosten.

Blue Care Monitor

Als uw partner doen wij graag onze uiterste best om in uw wensen en behoeften te voorzien. Wij zijn altijd op zoek naar minder problemen en meer besparingen voor u. De Blue Care Monitor, onderdeel van onze Blue Care-filosofie, geeft u online advies en ideeën voor het besparen op leasekosten en het opbouwen van een duurzamer wagenpark. Het biedt een duidelijk overzicht van de status van uw wagenpark, ingedeeld in de volgende onderwerpen:

De Blue Care monitor biedt u veel ondersteuning wanneer u uw chauffeurs bewust wilt maken van hun rijgedrag.

Onze acties

Band op Spanning

Op de Dag van de Duurzaamheid heeft Business Lease samen met Van Oers United te Ridderkerk en Stichting Band op Spanning een speciale bandenpomp geplaatst op industrieterrein Verenambacht. De bandenpomp is de eerste in zijn soort in de regio Rijnmond en zorgt ervoor dat berijders eenvoudig de banden van een auto op spanning houden. De juiste bandenspanning bespaart bijna 37 liter brandstof per auto per jaar. Wanneer alle auto's van het industrieterrein Verenambacht gebruik zouden maken van de bandenpomp, levert dit jaarlijks een voordeel van minimaal 80.000 euro op. De bandenpomp werkt geheel op zonne-energie en helpt de gebruiker de banden eenvoudig op spanning te brengen.

De bandenpomp geeft na gebruik direct aan hoeveel liters brandstof er dankzij de nieuwe bandenspanning wordt bespaard, de vermindering van de CO2-uitstoot, het aantal kilometers dat de banden nu langer mee gaan en hoeveel dit in totaal in euro's bespaart. Zo wordt de gebruiker zich nog bewuster van het belang van de juiste bandenspanning. Een mooi bewijs dat autoleasing en duurzaamheid hand in hand gaan.