Menu Doorzoek deze website

It's not the car, it's our care

Bij ons staat niet de auto maar de Care centraal. Dat laten we u graag ervaren. Uw persoonlijke mobiliteitsbehoeften en bedrijfsdoelstellingen zijn het uitgangspunt van onze samenwerking. Of u nu een wagenparkbeheerder, berijder of leverancier bent; wij staan graag voor u klaar. U kunt rekenen op onze zeer gemotiveerde en professionele medewerkers. Care is tenslotte een zaak van mensen. Wij hebben maar één missie: het leasebedrijf met de beste Care te zijn voor u. 

MR Appointment

Good news for you and your car.

Business Lease offers maintenance and repair services with our Blue Carpet Treatment. We collect and return your car where and when you want it.

When your car needs to be taken care of, you only have to log onto your Care Online account.

The online tool for lease car drivers. Now you can easily plan your appointment in 4 simple steps, available on any device.

Wij zijn altijd in de buurt

Business Lease is in 1989 in Nederland opgericht. Al vanaf het begin hebben we een goede reputatie als het gaat om wagenparkbeheer. Wij onderscheiden ons door het bieden van de best mogelijke zorg en aandacht aan onze klanten, berijders en leveranciers; ons motto luidt dan ook: 'Same Cars, Better Care'.

Onze klanten, wagenparkbeheerders en berijders zijn tevreden over onze manier van werken. Het resultaat: een geslaagde Care-filosofie in Tsjechië, Slowakije, Polen, Hongarije, Roemenië en Nederland.

Onze landen

De zorg en aandacht van ons moederbedrijf

AutoBinck is ruim honderd jaar geleden opgericht en is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op de Europese automarkt. AutoBinck  richt zich met name op import en verkoop van auto's. Daarnaast zijn de activiteiten gericht op financiële dienstverlening, onderdelen en accessoires.

Met 40 dochterondernemingen en met 2.000 medewerkers in de Benelux , en in zes Midden-Europese landen, biedt AutoBinck toonaangevende autoproducenten een compleet dienstenpakket. De jaaromzet van de organisatie bedraagt ongeveer 886 miljoen euro. Gemeten naar omzet is AutoBinck een van de twintig grootste autogroepen in Europa.
Voor meer informatie gaat u naar:
www.autobinck.com

Some description

Blue Care
- een filosofie -

Some description

Wij leveren zorg en aandacht, in elk opzicht. Wij maken dit waar onder de naam Blue Care. Nee, het is geen product of dienst. Het is onze filosofie over maatschappelijk ondernemen. 

Lees verder

Aangenaam
kennis te maken

Some description

Wilt u meer weten over Business Lease als werkgever?

Maak dan hier kennis met onze medewerkers, managers en lees over ons wervingsbeleid.

 

Lees verder

Zo kunt u
ons bereiken

Some description

Klikt u hier voor de adressen, telefoonnummers en e-mailadressen van onze Europese vestigingen.
Wij horen graag van u.

We care everywhere