Menu Doorzoek deze website

Huren

Beste oplossingen

Wij bieden u altijd de beste oplossingen, of het nu gaat om lease of huur.

Profiteer van de voordelen en kostenefficiënte oplossingen; wij bieden u flexibele contracten en een optimale service. Met het comfort van één contactpersoon, één factuur. Zo profiteert u van meer gemak en minder kosten.

  • Dezelfde service
  • Minder kosten
  • Meer comfort

Blue care

Spaar de natuur en bespaar kosten

Maatschappelijk verantwoord ondernemerschap kijken wij verder dan onze dagelijkse bedrijfsactiviteiten. En ook verder dan alleen een groen product of compensatie. We noemen het Blue Care: het is geen product, het is een filosofie. Het fundament van deze filosofie bestaat uit betrokkenheid, duurzaamheid en totale mobiliteitskosten. Hiermee spaart u de natuur en u bespaart kosten, mooier kan het niet. Tip: u kunt bijhouden hoeveel u bespaart met onze Blue Care Monitor.

Lees verder

Uw auto, onze zorg

een autostoel voor uw kinderen

Persoonlijke service is onze manier om aan uw speciale behoeften te voldoen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Zorg gaat verder dan persoonlijke aandacht en advies. Het gaat ook over concrete zaken met betrekking tot de auto('s): een trekhaak of een autostoel voor uw kinderen. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op en wij doen u een aanbieding waar u geen nee tegen kunt zeggen.

Vraag een offerte aan

Belasting regelgeving

Ook bij huur is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de laatste belastingregels. Deze zijn even belangrijk (en ingewikkeld!)  bij huur als bij lease. Ze veranderen regelmatig. Maar maakt u zich geen zorgen. Wij helpen u en houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Lees verder