Menu Doorzoek deze website

Het draait om partnerschap

Care is our core

Care is de basis van onze organisatie. In onze dienstverlening staan mensen en partnerschap centraal. Samen zoeken we naar oplossingen voor het bereiken van uw mobiliteitsdoelstellingen en ontwikkelen we de beste strategie voor u. Waarbij we altijd uitgaan van uw bedrijfsdoelstelling. 

Wij zijn altijd in de buurt

Business Lease is in 1989 in Nederland opgericht. Al vanaf het begin hebben we een goede reputatie als het gaat om wagenparkbeheer. Wij onderscheiden ons door het bieden van de best mogelijke zorg en aandacht aan onze klanten, berijders en leveranciers; ons motto luidt dan ook: 'Same Cars, Better Care'.

Onze klanten, wagenparkbeheerders en berijders zijn tevreden over onze manier van werken. Het resultaat: een geslaagde Care-filosofie in Tsjechië, Slowakije, Polen, Hongarije, Roemenië en Nederland.

Onze landen

Duurzaam leasen = kosten besparen

Some description

Zijn een milieuvriendelijk wagenpark en duurzaamheid belangrijke thema’s voor u? Wij denken en handelen groen, in alle opzichten. Onze Blue Care Monitor geeft inzage in uw duurzame kostenbesparingen. 

Lees verder

Belasting regelgeving

In 2014 is er veel gebeurd op het gebied van fiscaliteiten. We kunnen ons goed voorstellen dat u de wijzigingen voor 2015 niet allemaal op het netvlies heeft. Graag zetten we daarom alle wijzigingen voor dit jaar voor u op een rij!

Lees verder

Onze deals voor u

U bent niet gewoon op zoek naar een auto. U bent op zoek naar de  auto die het beste past bij uw bedrijfsdoelstellingen. Dat willen wij ook. Bekijk onze selectie voor u.

Some description

Onze aanbiedingen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Wij nodigen u uit om ons contactformulier in te vullen. Uw Better Care-ervaring begint hier! Ik wil een afspraak maken

Wilt u een offerte op maat ontvangen? Wij nodigen u van harte uit om ons contactformulier in te vullen. Uw Better Care-ervaring begint hier! Ik wil een offerte op maat ontvangen