Business Lease Nederland benoemt algemeen directeur en commercieel directeur

Zeist, 18 april 2018 – Mas van Steenis en Joost Dekkers zijn door Business Lease Nederland aangesteld als respectievelijk algemeen directeur en commercieel directeur a.i.. Met de aanstellingen verstevigt Business Lease de nieuwe koers om de leasemaatschappij uit te bouwen in de Nederlandse markt en haar klaar te stomen voor de toekomst.

De aanstelling van Dekkers en van Steenis is in lijn met de transformatie van de leasemaatschappij en de bijbehorende vernieuwde strategie. Business Lease zet de komende tijd meer in op persoonlijke mobiliteitsbegeleiding, met een uitbreiding van het huidige dienstenaanbod en een nieuwe denk- en werkrichting. Paul Zekhuis, CEO AutoBinck Group: ‘We realiseren ons dat de business van vandaag alle aandacht verdient. Het aantrekken van mensen met de juiste instelling en ervaring in de branche helpt ons daarbij ook verder te kijken naar de dynamische mobiliteitsbehoeften van vandaag. Van Steenis en Dekkers hebben allebei de nodige ervaring in de leasebranche. Ze zijn de juiste aanvulling om Business Lease als organisatie weer verder te brengen.’

Ruime ervaring in autoleasebranche

Van Steenis (1972) is zijn gehele carrière al actief in de leasebranche. Hij vervulde door de jaren heen verschillende operationele- en managementfuncties bij Volkswagen Pon Financial Services. Van Steenis is gespecialiseerd in de leasemarkt met een focus op groei, verandering, people management en de verschuiving van industrie naar mobiliteitsconcepten. Als algemeen directeur zal hij zich vooral bezighouden met de vertaling van de vernieuwde strategie van Business Lease in de praktijk.

Dekkers (1977) heeft zijn sporen verdiend in de leasebranche bij onder andere Alphabet Nederland. Hij heeft ruime salesmanagement ervaring binnen het MKB segment en de grootzakelijke markt. Zijn expertise ligt in het vertalen van strategische bedrijfsdoelstellingen naar een concrete marktbewerking. In zijn rol als commercieel directeur a.i. ontfermt hij zich o.a. over de veranderingen in klantbehoeften en hoe Business Lease hier met haar diensten op kan inspelen.

 

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.