EV Quickscan

Wij geloven sterk in de noodzaak van de energietransistie, dus maken wij elektrisch rijden graag aantrekkelijk voor de zakelijke markt.
Wilt u weten of het ook voor uw organisatie voordelig is?

Doe de scan nu gratis online!

Is elektrisch rijden voor uw bedrijf interessant?

1% van de werknemers rijdt in een elektrische auto! Toch is het een interessante optie!

Denk aan CO2 besparing, werknemerstevredenheid maar gewoon ook aan overheidsmaatregelen die ervoor zorgen dat we duurzamer moeten gaan rijden. Maar is het wel haalbaar? Voor veel organisaties een vraag. Daarom heeft Business Lease een EV-QuickScan ontwikkeld. Die geeft binnen enkele minuten inzicht in de voordelen en financiële haalbaarheid.

 

Vul hieronder de gegevens van uw wagenpark in om de mogelijkheden van EV in uw vloot te ontdekken.
Op basis van het huidige reisgedrag van uw zakelijke rijders en de verdeling van brandstofsoorten, schetsen wij het besparingspotentieel.

EV Quick Scan

Vul onderstaande gegevens in:Het kan nu simpel en snel met de EV-Quick Scan!

Iedereen die een keer in een elektrische auto heeft gereden weet het; bliksemsnel optrekken, een goede wegligging en heerlijk stil in de auto. Elektrisch rijden kan echt een feest zijn. Daarbij is fossiele brandstof eindig. Overstappen naar andere alternatieven zoals elektrisch rijden is daarom een kwestie van tijd. De Europese Unie wil in 2025 alle benzine en dieselauto’s van de weg hebben. In 2020 wordt verwacht dat er 1 miljoen elektrische auto’s rijden in Nederland. Elektrisch rijden is daarmee geen uitzondering meer maar een feit. We kunnen er gewoon niet meer omheen. De komende jaren zal de doorontwikkeling van elektrisch vervoer (EV) een vlucht nemen. Naast Tesla zullen ook de Europese, Koreaanse en Japanse merken met betaalbare (< €30.000) alternatieven komen. Ook de batterijen van de elektrische auto’s worden goedkoper. Hierdoor wordt elektrisch rijden bereikbaar voor een steeds grotere groep mensen.

Daarmee zien we een vraag ontstaan vanuit leaserijders. Kunt u daar al op inspelen?

Als expert in mobiliteit horen we vaak de bezwaren waarom elektrisch rijden niet kan. Daarom hebben we een EV-QuickScan ontwikkeld. Die geeft binnen enkele minuten inzicht in de financiële voordelen. Zo weet u direct of overstappen interessant is.

Voordelen EV-Quick Scan

1

Snel en simpel inzicht in haalbaarheid elektrisch rijden

2

Klein beginnen

3

Zichtbaar resultaat

4

Uw krijgt een volledig plan met concrete stappen om uw doelstellingen te behalen

Heeft u nog vragen?

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht bij onze collega

Contact Sales

Stappenplan

Om een duurzaam en strategisch beleid te vormen rondom de elektrische auto’s in uw organisatie, maken wij gebruik van een stappenplan.

Bekijk het stappenplan

Laadoplossingen

Er zijn verschillende laadvoorzieningen mogelijk om uw elektrische auto op ieder gewenst moment op te laden. Bekijk de mogelijkheden.

Bekijk de laadoplossingen

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.