FAQ

Hieronder een overzicht van veelgestelde vragen. Is daarmee uw vraag niet opgelost? Bel ons gerust. We helpen u graag verder.

Niet gevonden wat u zoekt? Bel:

030 – 698 58 11

Meest gestelde vragen Fusie

Welke voordelen levert deze fusie precies op?
Een samengesteld bedrijf maakt het mogelijk competitief te zijn in de markt.  Wij kunnen betere condities op het gebied van inkoop en uitvoering realiseren. Daarnaast zijn er naast hogere kortingen ook betere service te bedingen. Dit komt onze financiële- als servicegerichte klantpropositie ten goede. De veranderende mobiliteitsbehoefte van klanten en de maatschappelijke discussie over duurzaamheid maken dat wij digitalisatie een grote rol laten spelen in Terberg Business Lease Group B.V..
Wat is het doel van de samenvoeging?
Business Lease Nederland en Terberg Leasing hebben tezamen een vlootomvang van 46.500 voertuigen. De portefeuilles vullen elkaar goed aan en ontsluiten daardoor aanzienlijke synergetische voordelen: kostenverlaging, schaalvoordelen en het benutten van het gezamenlijk potentieel in een snel veranderende markt. Als leasemaatschappij omarmen wij deze veranderingen. Wij kiezen voor mobiliteit, met of zonder auto. Als familiebedrijven omarmen we duurzaamheid vanuit de verantwoordelijkheid die wij hebben voor de generaties na ons.
Waarom gaan juist deze twee bedrijven fuseren?
Zowel Terberg Leasing als Business Lease Nederland zijn bedrijven met vele jaren ervaring in leasing. Beide bedrijven kennen een ondernemende cultuur en hebben hun wortels in de regio Utrecht. Samen met een gedeelde visie op de ontwikkeling van de leasemarkt levert deze fusie een krachtige speler in de markt op en kunnen we een top 6 speler binnen de mobiliteitsbranche worden door de krachten te bundelen.

Contact opnemen met Business Lease

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Onze collega’s van de Driver Service Desk helpen u graag verder.

Contact Arlene van Leeuwen | |T. 030 698 58 11
Contact Arlene van Leeuwen

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.