Fusie Business Lease Nederland en Terberg Leasing

De familiebedrijven Terberg Leasing, dochteronderneming van de Terberg Group, en Business Lease Nederland, dochteronderneming van de Autobinck Group, gaan met ingang van 3 januari 2019 fuseren.

De nieuwe onderneming krijgt de naam Terberg Business Lease Group B.V.
Met de fusie ontstaat een krachtig bedrijf dat vanuit een sterke positie met de maatschappelijke ontwikkelingen mee kan groeien, door passende producten en diensten aan te bieden vanuit de drie labels Terberg Business Lease, Privatelease.com en Justlease. De Terberg Business Lease Group heeft door de samenvoeging een vlootomvang van 46.500 eenheden.

Lees volledige persbericht

 

FUSIE-VOORDEEL-ACTIE

Vanwege de fusie hebben we een geweldige aanbieding voor u!

De Hyundai Kona is een fantastische elektrische nieuwkomer. De auto heeft een perfecte wegligging en een heerlijke zit en instap. Met zijn stille en zuinige motor zorgt hij voor de ultieme rijervaring. De Kona rijdt zeer comfortabel, heeft een sportieve uitstraling en uitstekende rijeigenschappen. Business Lease biedt u de luxe versie, die zeer snel voor uw deur kan staan.

Bekijk de actie

Veelgestelde vragen over Fusie Business Lease Nederland en Terberg Leasing

Welke voordelen levert deze fusie precies op?
Een samengesteld bedrijf maakt het mogelijk competitief te zijn in de markt.  Wij kunnen betere condities op het gebied van inkoop en uitvoering realiseren. Daarnaast zijn er naast hogere kortingen ook betere service te bedingen. Dit komt onze financiële- als servicegerichte klantpropositie ten goede. De veranderende mobiliteitsbehoefte van klanten en de maatschappelijke discussie over duurzaamheid maken dat wij digitalisatie een grote rol laten spelen in Terberg Business Lease Group B.V..
Wat is het doel van de samenvoeging?
Business Lease Nederland en Terberg Leasing hebben tezamen een vlootomvang van 46.500 voertuigen. De portefeuilles vullen elkaar goed aan en ontsluiten daardoor aanzienlijke synergetische voordelen: kostenverlaging, schaalvoordelen en het benutten van het gezamenlijk potentieel in een snel veranderende markt. Als leasemaatschappij omarmen wij deze veranderingen. Wij kiezen voor mobiliteit, met of zonder auto. Als familiebedrijven omarmen we duurzaamheid vanuit de verantwoordelijkheid die wij hebben voor de generaties na ons.
Waarom gaan juist deze twee bedrijven fuseren?
Zowel Terberg Leasing als Business Lease Nederland zijn bedrijven met vele jaren ervaring in leasing. Beide bedrijven kennen een ondernemende cultuur en hebben hun wortels in de regio Utrecht. Samen met een gedeelde visie op de ontwikkeling van de leasemarkt levert deze fusie een krachtige speler in de markt op en kunnen we een top 6 speler binnen de mobiliteitsbranche worden door de krachten te bundelen.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.