Laadoplossingen

Met een elektrische auto is het simpelweg niet meer even tanken en weer doorrijden. Voor laadoplossingen zal u rekening moeten houden met laadpunten en laadtijd.

 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op

Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw elektrische voertuig zijn een laadoplossingen op de werkplek essentieel. Er zijn verscheidene mogelijkheden voorhanden om werknemers en bezoekers laadoplossingen te kunnen bieden. De mogelijkheden zijn af te stemmen aan het wagenpark en uw wensen. De EV adviseur helpt u hier graag mee en regelt de passende mogelijkheden om te laden. Voor elke situatie vinden wij een oplossing!

Gerelateerde afbeelding

Maar ook om uw elektrische auto thuis op te laden kan er een laadpaal of wandbox worden geïnstalleerd. Deze werkt hetzelfde als de publieke laadpaal, alleen wordt er bij uw thuislaadpaal gebruik gemaakt van uw eigen stroomnetwerk. Mocht u onderweg uw elektrische voertuig moeten laden, dan kan dat aan een van de publieke laadpalen die door heel Nederland geplaatst zijn.

 

 

Veelgestelde vragen over Laadoplossingen

Is het mogelijk om mijn elektrische auto op te laden met een normaal stopcontact?
Een elektrische auto kan rechtstreeks worden opgeladen via de bijbehorende (power) laadkabel met een thuis of publieke laadpaal. Normale wand stopcontacten bevatten 16 ampères, dus het wordt u aangeraden om een thuislaadpaal te koppelen aan een aparte groep.
Mijn laadstation doet het niet
Dat is vervelend. Neem contact met ons op op telefoonnummer 030 288 4774 of stuur een e-mail.
Ik ben de pincode van mijn pas vergeten om elektrisch te laden
Bel ons op 030 288 4774 of stuur ons een e-mail.

Actuele aanbiedingen

Met korte levertijden, scherpe tarieven en aanvullende diensten bieden wij aantrekkelijke actuele aanbiedingen op het elektrisch vervoer.

Bekijk de actuele aanbiedingen

EV Quick Scan

Met onze EV Quick-scan bieden wij u een globaal beeld van de potentie van elektrische auto’s in uw wagenpark. Doe de gratis scan.

Doe de EV Quick Scan

Stappenplan

Er zijn verschillende laadvoorzieningen mogelijk om uw elektrische auto op ieder gewenst moment op te laden. Bekijk de mogelijkheden.

Bekijk het stappenplan

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.