Mijn mobiliteit

U bent belangrijk voor ons. Daarom zorgen we ook graag goed voor uw auto. Onderhoud is hierbij essentieel; u wilt een veilige auto, waar u op kunt vertrouwen en waarmee u altijd op weg kan. Wij staan graag voor u klaar!

Neem contact op met onze Driver Service Desk:

030 – 288 4774

Onderhoud

Wanneer uw auto aangeeft dat deze toe is aan een onderhoudsbeurt, kunt u een afspraak maken bij de merkdealer naar uw voorkeur. Heeft u vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Veelgestelde vragen over Onderhoud

Wie betaalt de kosten van het vervangend vervoer bij onderhoud of pech?
Dit is afhankelijk van de gemaakte afspraken in uw leasecontract. Neem contact op met uw wagenparkbeheerder of de Driver Service Desk op telefoonnummer 030 288 4774. Gaat u naar het buitenland, dan is het handig als u over een creditcard beschikt. Deze kan als borg gevraagd worden als u een huurauto nodig hebt. Kunt u deze niet overhandigen, dan kan dit vertraging opleveren.
Heb ik recht op vervangend vervoer in het buitenland?
Ja, u heeft hier recht op. In sommige gevallen worden de kosten van het vervangend vervoer doorbelast of geboekt op de desbetreffende reservering in het leasecontract. Dit gebeurt als er onderdelen niet gedekt zijn. Wilt u hier meer over weten? Neem contact op met uw wagenparkbeheerder of met de afdeling Schade op 030 288 4774.
Ik wil mijn onderhoudskosten declareren?
Dat kan! Download het declaratieformulier.
Heb ik recht op vervangend vervoer als mijn auto in onderhoud is?
Dit hangt af van de gemaakte afspraken in uw leasecontract. Neem contact op met uw wagenparkbeheerder of met de Driver Service Desk, 030 288 4774.
Mag mijn auto voor onderhoud naar de dealer?
Neem hiervoor contact op met de Driver Service Desk op telefoonnummer 030 288 4774.
Mijn auto heeft een onderhoudsbeurt nodig
Mobiliteit betekent voor ons dat wij u graag op de weg willen houden. Uiteraard gaat dit gepaard met goed onderhoud en ook dat willen we zo eenvoudig mogelijk voor u laten verlopen. Daarom kunt u hier direct een afspraak maken of bel naar 030 288 4774.
Mijn banden zijn versleten en moeten vervangen worden
Ga langs bij uw bandenleverancier en check wat het profiel van uw banden is. Uw banden worden vervangen als dit nodig is.

Heeft u een vraag?

Vragen? Bel ons!

Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze Driver Service Desk op telefoonnummer 030 288 4774.

Contact Driver Service Desk | |T. 030 288 4774
Contact Driver Service Desk

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.