Over Ons

Mobiliteit is onze passie. Al meer dan 30 jaar. We verrassen opdrachtgevers met flexibele, gebruiksvriendelijke, innovatieve oplossingen. Voegen, o.a. dankzij onze ervaring, ons netwerk en onze innovatiekracht, waarde toe aan de markt. Duurzaam en met lef. Als onderdeel van familiebedrijf Autobinck Group hebben we direct toegang tot smart mobility concepten als SnappCar, Radiuz en allerlei andere toekomstgerichte ontwikkelingen. Met elkaar creëren we een nieuwe mobiliteits toekomst. Tegelijkertijd realiseren we ons dat de business van vandaag alle aandacht verdient. Dus reken ook nu onverminderd op de best mogelijke service. Service met een glimlach.

Onze mensen

Martijn Fransen Sales Specialist +31 30 698 38 23
Ben Vlielander Kwaliteit & Kennis Specialist
Denise Plette Contractbeheerder +31 30 698 57 50
Stefan de Jong Mobiliteitsadviseur +31 30 698 57 88
Jeroen van Soest Medewerker Contractbeheer
Rob Kuit Sales Specialist +31 30 698 57 88
Antoine Vermeulen Team Manager Administratie
Arlene van Leeuwen Teammanager Driver Service Desk 030 698 58 11
Marily Snijders Mobiliteitsadviseur
Christiaan van Zwieten Sales Specialist +31 30 698 57 00
Noël Höppener Mobility Manager +31 30 698 57 90
Damian Rao Marketing Specialist privatelease.com
Rubina Noordenbos Medewerker Debiteurenbeheer
Jaco Reitsma Digital Director
Mark Pennings Medewerker Contractbeheer
Ed van Giezen Senior Driver Service Desk Specialist
Milou van Wijnen Sales Specialist
Mayka van Ravestein Mobiliteitsadviseur +31 30 698 38 21
Thomas Sewalt Senior Medewerker Risk
Manon van de Zande Sales Specialist
Laura Tomson Projectleider Operations
Harm Hoek International Sales Specialist +31 30 698 38 56
Luuk van Kuik Innovatie Specialist +31 30 698 57 89
Arjan Bart Contract Management Specialist
Rene Lohr Teammanager verhuur +31 30 698 58 09
Bianca Renkien HR manager +31 (0)30 6985803
Daniel van Eck Medewerker Inkoop
Chantal van Zwam Senior Medewerker Contractbeheer
Wilma Janssen Medewerker Contractbeheer
Lovelace Prempeh Medewerker Inkoop
Niels Somer Senior Medewerker Technisch Beheer
Antoine Renardel de Lavalette Medewerker Riskmanagement
Paul Janssen Sales Specialist
Nathalie Kamer Personal Assistant CEO
Donny Fillerup System Administrator
Dick van der Vis Financieel Directeur
Robbert van Muyden Directeur International Sales
Erika Korver International Sales & Marketing Support +31 30 698 38 59
Niels Bronkhorst Remarketing Specialist
Hein Verbeek Sales Specialist +31 30 698 58 85
Bianca van der Glas Teammanager Schade & Verzekeringen
Hans Kolff Manager International Sales
Myra de Wildt Medewerker Schade en Verzekeringen
Rein Bouwman Senior Medewerker Risk en Debiteuren

Missie

We creëren mobiliteit voor particulieren en bedrijven. Met onze gepersonaliseerde, innovatieve producten en diensten bieden we iedereen de vrijheid om te kiezen. Dat is onze passie.

Visie

We bieden naadloze, persoonlijke toegang tot elke vorm van mobiliteit. De mobiliteitsbehoefte van ieder bedrijf en individu zijn uitgangspunt van alles wat we ontwikkelen.

TOEKOMST

Verandering is de enige constante in het leven. Wij hebben een duurzame geschiedenis van changemaking producten en services. We gaan voor een duurzame toekomst van verandering.

OOK VOOR VOLGENDE GENERATIES

We zijn onderdeel van een oud familiebedrijf; duurzaamheid zit in ons DNA. Het is onze uitdaging om in het nieuwe ecosysteem voor mobiliteit de gezamenlijke ecologische voetafdruk te verkleinen. Verder kijken dan vandaag en verantwoordelijkheid nemen voor volgende generaties; het is een vanzelfsprekendheid.

Onze geschiedenis

Business Lease is opgericht in 1989 in Nederland. Sindsdien hebben we een solide reputatie opgebouwd in alle aspecten van wagenparkbeheer. We zijn gedreven om klanten, leaserijders en leveranciers de best mogelijke zorg te bieden, wat tot uiting komt in onze slogan: Passie voor Mobiliteit.

Onze klanten, fleet managers en leaserijders waarderen de manier waarop we werken. Het resultaat: snelgroeiende bedrijven in de Tsjechië, Slowakije, Polen, Hongarije, Roemenië en Nederland.

 1. 1907

  1907|Het begin

  AutoBinck is al meer dan een eeuw actief in de auto-industrie. We begonnen in 1907 met de Mercedes-dealer gevestigd in een AutoPalace-showroom in Den Haag.

 2. 1989

  1989|Business Lease Nederland

  Business Lease Nederland werd opgericht in 1989. Business Lease Nederland was de eerste Nederlandse leasemaatschappij die kwaliteit erkende als een uitstekende voorwaarde voor klanttevredenheid, met als resultaat een ISO 9001-certificering in 1994.

 3. 1996

  1996|Business Lease Tsjechië

  Business Lease Tsjechië werd in 1996 opgericht in Praag en is een 100% dochteronderneming van Business Lease Group B.V. Een sterke lokale samenwerking met een netwerk van preferred suppliers stelt ons in staat om het volledige scala aan vereiste diensten aan te bieden. Afgezien van onze grote internationale klanten bieden we ook kleinere en middelgrote bedrijven een op maat gemaakt servicepakket.

 4. 1998

  1998|Business Lease Slowakije

  Business Lease Slowakije werd in 1998 opgericht in Bratislava en is een 100% dochteronderneming van Business Lease Group B.V. Een sterke lokale samenwerking met een netwerk van preferred suppliers stelt ons in staat om u het volledige scala aan vereiste diensten aan te bieden. Afgezien van onze grote internationale klanten bieden we ook kleinere en middelgrote bedrijven een op maat gemaakt servicepakket.

 5. 2001

  2001|Business Lease Polen

  Business Lease Polen werd opgericht in 2001 en heeft met 12 jaar ervaring in het opereren op de lokale markt geleid tot een gerespecteerde positie. Dankzij een sterke lokale samenwerking met een netwerk van preferred suppliers biedt Business Lease Polen u het volledige scala aan services. Afgezien van onze grote internationale klanten bieden we ook kleinere en middelgrote bedrijven een op maat gemaakt servicepakket. Business Lease Polen is ook lid van de Poolse vereniging van voertuigleasing en -verhuur.

 6. 2006

  2006|Business Lease Hongarije

  Business Lease Hongarije is onze jongste Full Service Operation Leasing-onderneming in Centraal-Europa en werkt volgens dezelfde filosofie die Business Lease succesvol heeft gemaakt in andere landen.

 7. 2014

  2014|Business Lease Roemenië

  In december 2014 heeft Business Lease Group Fleet Management Services SRL. (FMS) overgenomen, een van de pioniers in Full Service Operational Lease en Car Fleet Management in Roemenië.

Onze landen

Innovation Lab

Data zijn de sleutel tot perfecte mobiliteit. Samen met o.a. mobility as a service, elektrificatie, individualisatie en autonoom rijden bepalen zij het speelveld. In ons innovatie laboratorium ontwikkelt een team van jonge gepassioneerde gasten nieuwe ‘connected’ diensten die u op de meest efficiënte, comfortabele, snelle, duurzame manier van a naar b zullen brengen. En ja, natuurlijk is kostenbeheersing ‘part of the game’.

Neem contact op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.