Privacy Statement

Business Lease Group B.V. en haar dochterondernemingen (hierna: “Business Lease”), gevestigd te Zeist en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 30092741, respecteert de privacy van alle bezoekers aan haar websites.

Business Lease verzamelt alleen persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor het tonen van de websites en de daarop aangeboden diensten. Daarnaast bieden wij een aantal diensten aan waarvoor het verwerken van persoonsgegevens noodzakelijk is, te weten een contactformulier, een mogelijkheid tot inschrijving voor onze nieuwsbrief en de mogelijkheid tot het opvragen van een offerte.

Voor het gebruik van cookies op onze websites, zie ons cookie statement.

Via de websites verzamelde persoonsgegevens worden conform de Uitvoeringswet Algemene verordening gegevensbescherming verwerkt. Middels dit Privacy Statement wil Business Lease u informeren over de verwerking van uw persoonsgegevens door Business Lease via onze Websites. Neem voor vragen gerust contact op via de vermelde contactgegevens.

Welke gegevens verzamelen wij?

Business Lease verzamelt in principe geen persoonsgegevens, tenzij u deze aan ons verstrekt via het contactformulier op deze website, wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, of wanneer u een offerte opvraagt. In deze gevallen verzamelen wij uitsluitend de volgende persoonsgegevens:

Voor het gebruik van het contactformulier dan wel verzoeken om offertes vragen wij u de volgende gegevens te verstrekken:

  • Telefoonnummer
  • Naam
  • Organisatie
  • E-mailadres

Wij gebruiken deze gegevens uitsluitende om uw contactaanvraag of verzoek om offerte van passende reactie te voorzien.

Voor de inschrijving voor de nieuwsbrief vragen wij u uw naam en e-mailadres te verstrekken, opdat wij u periodiek onze nieuwsbrief en vergelijkbare informatie kunnen toesturen. U kunt altijd gebruik maken van de uitschrijf-mogelijkheid onderaan iedere nieuwsbrief wanneer u deze informatie niet langer wenst te ontvangen.

Cookies

Deze websites maken daarnaast gebruik van cookies. In sommige gevallen stelt de wet cookiegebruik gelijk met de verwerking van persoonsgegevens. Persoonsgegevens die door middel van de cookies op onze websites zijn verzameld, worden alleen gebruikt voor het leveren van de diensten op deze websites en voor analytische doeleinden. Voor meer informatie over het gebruik van cookies, zie onze cookie policy.

Waarvoor worden de op www.businesslease.com/nl verzamelde persoonsgegevens gebruikt?

De persoonsgegevens die wij via onze website(s) verzamelen worden alleen gebruikt voor de doelen waarvoor zij zijn verstrekt. Zo zullen wij uw persoonsgegevens alleen gebruiken voor het leveren van de nieuwsbrief wanneer u zich daarvoor heeft aangemeld. Wanneer u gebruik heeft gemaakt van ons contactformulier, zullen wij uw persoonsgegevens alleen gebruiken om contact met u op te nemen, vragen te beantwoorden of de gevraagde offerte beschikbaar te stellen.

Hoe lang worden mijn persoonsgegevens bewaard?

Wanneer u uw persoonsgegevens heeft verstrekt voor het ontvangen van de nieuwsbrief worden uw persoonsgegevens bewaard voor zolang u de nieuwsbrief wilt ontvangen. Wanneer u zich uitschrijft voor de nieuwsbrief zullen uw persoonsgegevens direct worden vernietigd.

Wanneer uw persoonsgegevens via het contactformulier zijn ontvangen zullen wij deze bewaren voor zolang deze nodig zijn voor de uitvoering van de dienst of voor zolang wij een dienst-relatie met u hebben. Na afloop van deze dienstrelatie worden uw persoonsgegevens bewaard voor zover dat nodig is voor de afwikkeling van de overeenkomst.

Worden mijn persoonsgegevens beveiligd?

Business Lease hecht veel waarde aan uw privacy. Wij nemen daarom beveiligingsmaatregelen volgens de geldende standaarden voor informatiebeveiliging om diefstal, verlies of anderszins onrechtmatig gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. Wij werken onder meer met beveiligde verbindingen en waar nodig met versleutelde communicatie. Daarnaast nemen wij maatregelen met betrekking tot fysieke en logische toegangsbeveiliging.

Worden mijn persoonsgegevens verstrekt aan derden?

Business Lease zal uw persoonsgegevens nooit verkopen aan derden. Business Lease zal uw persoonsgegevens ook niet verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe wettelijk verplicht zijn, bijvoorbeeld op grond van een rechtmatige vordering van bevoegde autoriteiten en behoudens de gevallen wanneer wij gebruik maken van bewerkers of derden-dienstverleners.

Waar kan ik een verzoek indienen om mijn persoonsgegevens in te zien, te laten corrigeren of te laten verwijderen?

U kunt een verzoek tot inzage in de door Business Lease via haar Website(s) over u verzamelde persoonsgegevens indienen door het sturen van een e-mail naar privacy@businesslease.nl. Ter controle van uw identiteit vraagt Business Lease u een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen waarbij uw pasfoto en BSN-nummer onzichtbaar zijn gemaakt. Naar aanleiding van dit inzageverzoek kunt u Business Lease verzoeken uw persoonsgegevens aan te passen of te verwijderen.

Cookies

Wat is een cookie?

De websites van Business Lease maken gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op uw PC, tablet of Smart Phone worden opgeslagen. Sommige van deze cookies zijn noodzakelijk om de site goed te laten werken; de zogenaamde functionele cookies. Functionele cookies worden altijd geplaatst. De zogenaamde niet-functionele cookies helpen ons de website te verbeteren of maken het mogelijk u een betere gebruikservaring aan te bieden. Voor het gebruik van niet-functionele cookies wordt uw toestemming gevraagd.

Soorten cookies

De informatie die door middel van cookies door Business Lease wordt verzameld, gebruiken wij voor de volgende toepassingen:

Functionele cookies

Functionele cookies zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren. Deze cookies worden dan ook standaard geplaatst en worden niet verwijderd wanneer u de cookies niet accepteert. Functionele cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat u ingelogd kunt blijven tijdens uw bezoek aan de website of bestellingen kunt plaatsen. 

Analytische cookies

Analytische cookies stelt Business Lease in staat om het websitebezoek te meten. Business Lease gebruikt Google Analytics om het gebruik van haar website(s) te meten. Denk hierbij aan o.a. bezoekersaantallen, populaire onderwerpen en bezoektijden. Op deze manier kan Business Lease de werking en inhoud van haar website beter afstemmen op de behoeften van de bezoekers. Business Lease kan niet zien wie (welke pc) de website bezoekt.

Business Lease heeft Google toestemming gegeven de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Klik hier voor het privcaybeleid van Google Analytics. Deze verklaring kan regelmatig wijzigen.

Cookies om onderzoek te doen en verbeteringen te testen

Business Lease test (delen van) haar website voortdurend om zo de beste gebruikerservaring te kunnen bieden. Met behulp van de testen kan de website worden aangepast aan de wensen en gebruikerservaringen van u als onze bezoeker.

Cookies voor het meten van media inzet

Business Lease houdt bij hoeveel en welke advertenties aan u zijn getoond en om te kunnen nagaan of u op een advertentie heeft geklikt. Business Lease gebruikt online advertenties om haar diensten onder de aandacht te brengen. Dit doet zij het liefst zo gericht mogelijk, om kosten laag te houden en u geen onnodige advertenties te tonen. Business Lease maakt hiervoor gebruik van Google Adwords, Google Dynamic Remarketing, Facebook Custom Audiences (Business Lease deelt haar klantenbestand niet met Facebook) Microsoft Bing Ads en DoubleClick (van Google). Op deze manier kan er gericht geadverteerd worden en de kosten laag houden.

Deze cookies maken het mogelijk om: 

  • Bij te houden welke advertenties u al heeft gezien. Hiermee wordt voorkomen dat we u te vaak dezelfde advertenties te zien krijgt.
  • Bij te houden hoeveel bezoekers op onze advertenties klikken.
  • Bij te houden hoeveel bezoekers een dienst van ons afnemen nadat ze hebben geklikt op een advertentie. Dit is nodig om de effectiviteit van advertenties te kunnen analyseren.
  • Bij te houden of u al bepaalde diensten van ons hebt afgenomen. U zal dan geen onnodige advertenties te zien krijgen.

Ook als u cookies niet accepteert kunt u nog advertenties van ons online tegenkomen. Niet al onze advertenties gebruiken namelijk cookies. Cookies maken het wel mogelijk om u relevantere advertenties te tonen en geen onnodige advertenties.

Overzicht cookies van Business Lease

Hier vindt u een overzicht van cookies die op de websites van Business Lease worden gebruikt.

Blokkeren en verwijderen van cookies

Bij het eerste bezoek aan een website van Business Lease krijgt u een cookiemelding te zien. Indien u de cookies van de website niet geplaatst wilt hebben, dan kunt u daarvoor kiezen in de cookiemelding. In het geval u de cookies eerder heeft geaccepteerd, dan krijgt u deze melding niet meer te zien.  In dat geval dient u eerst de cookies van Business Lease te verwijderen.

U kunt er ook voor kiezen om via uw browser het plaatsen van cookies te blokkeren. Dit kunt u doen in uw browser bij de instellingen. Blokkeert u alle cookies, dan zouden websites minder goed kunnen werken.  Het is raadzaam om enkel de ongewenste cookies selectief uit te schakelen. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de Help-functie van uw browser.

Tot slot

Links externe websites

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Business Lease kan niet garanderen dat deze derden op een veilige wijze met uw gegevens omgaan. Daarom adviseren wij u de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van de websites gebruik te maken.

Wijzigingen privacy- en cookie statement

Doordat de privacy- en cookiewetgeving van tijd tot tijd wordt aangepast, is ook dit privacy en cookie statement aan veranderingen onderhevig. Het verdient daarom aanbeveling om het statement regelmatig te raadplegen.

Vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie naar aanleiding van dit privacy & cookie statement? Neemt u dan contact met ons op via privacy@businesslease.nl.

Dit beleid is opgesteld in 2016 en voor het laatst gewijzigd in april 2018. Wanneer Business Lease wijzigen doorvoert in de manier waarop met via deze websites verzamelde persoonsgegevens wordt omgegaan, zal dit via een wijziging in het privacy statement bekend worden gemaakt.

Dit privacy statement is voor het laatst gewijzigd op 24 april 2018.

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.